Tonikum na vlasy Hair Shot

No jo, slyšeli jsme to všichni. Není třeba si umývat vlasy každý den, ideálka je jednou za 2–3 dny. Jenže ať hodí kamenem (sousedovi do okna) ten, kdo nikdy nepotřeboval dodat vlasům kuráž hned druhý den po poslední sprše. Hmm? Nikdo?

 

Čistota a styling

tonikumPřesně na tyhle dvě věci je tonikum na vlasy. A tím jsme hodili záchranný kruh dvěma skupinám lidí. Těm, co jako my žijou fofrlajf. Prostě mezi všema randíčkama, pracovníma schůzkama a večerním pivem nemáme kolikrát na mytí čas. A taky těm, co se nemůžou zbavit mastný palice a fakt si ji musí umývat každý den. Přesně pro tyhle chvíle je hair shot tonikum jak zrozený.

Vlasový tonikum je vhodný pro všechny metráže vlasů od army ježka až po roztočenou vrtuli pekelnýho metloše. Takže vlastně můžeme zařadit ještě třetí skupinku – tonikum přijde vhod i těm, co si na hlavě pěstují blejskavý koleno. Protože osvěžit hlavu po rušným dni prostě potřebuje každý. 

Kromě osvěžení Shot vlasy provoní, vyživí, provizorně očistí a decentně hydratuje. A co je nejlepší, můžeš ho používat každý den. Klidně 2x. Ideálka, než se zase dostaneš k mytí šamponem. Pomáhá i předcházet vzniku lupů, ale pokud už je máš, tak nedokážeme slíbit, že s nimi samotný Hair Shot pomůže. Zázraky na počkání nezmůže ani nasraný vousáč na tubě.

Jak na to?

Na vlasy tonikum dostaň buď rukama – což je sice chlapácký, ale odrazí se na větší spotřebě výrobku. Ideálka je ho rovnou nacákat na hlavu z rozumný vzdálenosti.

(Aktualizováno 26.4.2021 - Tohle jsme u prvního balení nějak zapomněli, ale s novejma lahvema už nemusíš krást rozprašovač na kytky svý mámě.)

V každým případě vlasy nejdřív rozčesej, tonikum není kondicionér. Na delší vlasy vem raději hřeben ještě jednou po stříknutí a nech je přirozeně uschnout. Kratší vlasy můžeš klidně usušit fénem a přihodit nějaký styling. To už je jen na tobě. Po použití vlasy získají přirozený fresh vzhled a drobátko se zvlní. Tak si jen dej pozor, aby se nějaký surfař nesnažil chytit zrovna tu tvoji vlnu. 

Tonikum se dá používat i jako masážní lotion. Ideálně, když tě teda namasíruje někdo jiný, ale kolikrát není zbytí a člověk musí přiložit ruku k dílu sám. Díky šílený náloži mentolu, kterou jsme do tonika narvali, taková masáž kůži nakopne, prokrví a celkově chlapa probere. Hlavně v letních měsících je to fakt geniální zchlazení.


Panákováním ke zdravýmu háru!

KOUPIT TONIKUM