VALENTINE DROP - NESPOUTANEJ CHTÍČ MÍSTO LÁSKY!

Láska. Co to jako vlastně je? Moudro vyrytý do tisíců paland a dveří jednomyslně hlásá: „Víš, co je to láska? Když ehm ehm v ehm ehm mlaská.” Tak letos neriskuj jak při přechodu skleněnejch tabulí ve Hře na oliheň a prokličkuj svátkem zamilovanejch jako boss! Engrybírdí trio novinek ti otevře dveře k netušeným hranicím lidský intimity, vášně a spalujícího chtíče!

 

Ty kráso, 14. únor za dveřma, bonboniéry a vonný svíčky v nejvyšším ohrožení! Co ale popustit uzdu fantazii a poslechnout toho červenýho ďáblíka, kterej ti do ouška šeptá samý čuňačinky? Nedávej letos nudný kýče, postarej se radši o ukojení chtíče. Prožij Valentýna, na kterýho do smrti nezapomene ani jeden z vás.

Stačí k tomu originální dárek z lásky nebo prostě jen takový malý sexy překvápko. Něco, čím přeslazenej komerční svátek se svojí láskou přetavíš v oslavu rozkoše. Hmm?

Tady jsou 3 zbrusu nový nasraný věcičky, se kterýma si užijete svátek lásky na MAX:

 

 

 

12dílný set “Krotitel šelem”


Nevaž se, odvaž se. Teda spíš zavaž se! Zapomeň na tuctovou valentýnku, dostaň svou lásku do kolen libovou BDSM sadou, se kterou zažijete nepoznaný čóro. Kožený důtky, vymazlený pouta s obojkem okolo krku, řetězy, škraboška. Ruce spoutaný za zádama, zafixovaný tělo připravený na lavinu rozkoše a oči zakrytý, aby mozek symfonii dvou těl vůbec nerušil. Tak oddaná ti ještě nikdy nebyla. LIMITKA JEN 69 KUSŮ!

1-calm-balls-trenky

12dílný set “Krotitel šelem”

 

Erós Péros – spalující vášeň i pro vousy


Stačí poslat kapku tohodle kapalnýho smilstva do vousů a správná atmosféra je nalazená. Kromě tvýho xichtu feromony lásky rozehřejou i delikátní zóny na vašich tělech, takže předehru si ze svýho seznamu odškrtneš rychlejc než Amorův šíp proletí srdcem. V lahvičce ze speciálního fialovýho skla s hi-tech pipetou na čudlík.

1-calm-balls-trenky

Erós Péros – spalující vášeň i pro vousy

 

Valentýnský boxerky s Balls Holderem


Trenky, co ti podrží! Mají totiž Balls Holder – přepážku na kule, aby se vercajk celej den vznášel jako na obláčku. Komplet vyrobený ze sytě rudýho heboučkýho matra a ozdobený fešnou gumou s mystickým piktogramem. Protože po trenkách bez sady byl mega hlad, tady máš rovnou double pack.

1-calm-balls-trenky

Valentýnský boxerky s Balls Holderem

 

Kdy tyhle bomby budou v prodeji?

Od 31. ledna 2022 ve 13 hodin, dokud nezmizí z regálu.

Je to letos poslední drop?

Ne! Je to rozhodně první drop, ale kdy budou další a co v nich bude, se dozvíš až ve správnej čas.

A PS.: Kdo odebírá náš nasranej newsletter, bude mít vždycky náskok. Stačí dole na stránce vyplnit e-mail a přihlásit se ;) Engrybírdí gang má náruč otevřenou.

Co když mě nic z toho nebere?

Aj, tak to nás mrzí, že jsme se ti nestrefili do vkusu. Ale shop máme nabušenej i dalším zbožím, který udělá chlapovi zaručeně radost kdykoliv a kdekoliv. A jestli mu chybí Vousy, Vlasy i Kule, zkus kategorii Doplňky, tam se černýho zlata skrývá taky kotel!

Do kdy mám objednávat, ať to stihnu na Den V?

Aby ti kurýr stihnul zásilku černýho matra doručit před večerem všech zamilovaných, objednávej do pátku 11. února do 11:11. Je to pitomý, ale Valentýn prostě vychází na pondělí, takže tak.

A jestli se rozjedeš a přešvihneš magických 2 222 kaček, automaticky získáváš právo vybrat si ještě jeden kulervoucí dárek – víc info hledej v košíku.

 

 

Tak boyz & girlz, ať se letos ve všech doupatech nasranejch vousáčů zatřese zem. Klidně i celý činžáky. Po vousatý nasranosti je totiž hned tou druhou nejlepší lidskou emocí láska.

Pěkně hluboká, vlhká a pravidelně pulzující láska.