NAKOUKNI DO NOVÝHO ANGRY PEKLA

#hash-angrybeards#

Připoutat, vyrážíme. Vezmeme tě na jízdu 7 stupněma pekla našeho zbrusu novýho Angry Housu. Koupili jsme a komplet rekonstruujeme starší průmyslovej kolos, kterej ční na severu Třebíče. Místní ho možná pamatujou jako pekárnu, teď to bude domov černýho zlata, protože na těchhle 6 000 m² vnitřní plochy tančíme čardáš my. Masaker!

Nedokážeš si představit, jak velkej skok tenhle počin znamená pro celej gang. Zkusíme ti to lehce přiblížit:

  • V roce 2017 expedoval Tom první černý zlato z garáže svejch rodičů, kde byly bedny se 4 přípravkama na vousy vyskládaný vedle jeho prvního kola a sbírky pogů.
  • Jak se to rozjíždělo, přišla série stěhování kolem Třebu. Nakonec se naší větší stanicí stala budova tiskárny Amaprint. Pamětníci si vybaví železný schody.
  • Kolem roku 2022 nám ale začala bejt malá, proto tam zůstal jen sklad a kanceláře se utrhly do prostor bejvalý pošty v Modřínový ulici. Který nám ale k srdci nikdy moc nepřirostly.

Jak šel čas

Všechno se teď mění, engrybírdí peklo bude zas pod jednou střechou! Nadělili jsme si monstrózní halu a pár lánů země k tomu.

Dost keců, jdem na prohlídku.

7 stupňů angry pekla

1) Sklad tak čistej a vyvoněnej, že z toho oči přecházej. Tuny černýho zlata a taky tuny místa, kde můžou skladbijci tančit čardáš s ještěrkama.

Foto z regálů

2) Expedice navržená tak, že i Dom ti matro zabalí rychlejc, než čert zvládá práskat bičem. S nohama na stole a Fajrem v ruce.

Dom balí matro

3) Nablejskaný hajzly, který jsme nikdy neměli. Vždycky to byl papundeklovej kamrlík vedle zasedačky nebo kuchyně, kde se nedalo v klidu ani… namazat kulábr Antistickem.

Záchodky

4) V dalším patře jsou pak kanceláře, kde pod kotlema přikládá vývoj, marketing, zákaznická, obchod, logistika, expedice… A ani se nebudou muset prát o zasedačky nebo volat z kumbálů.

Zákaznická linka

5) Svůj vlastní koutek má personální oddělení, kterýmu ďábelsky pevnou rukou (a někdy i satanskejma vidlema) vládne Kristý.

Foto Kristy z HR

6) Poslední místností je úřadovna nejvyššího Lucifera. Historický engrybírdí artefakty nebo jeden legendární obouruční meč nechybí.

Šéf Tomáš Čech

7) A posledním stupněm je tahle střecha. S tou máme über velký plány. Grilovačky, rooftop bar, ještě úplně nevíme. Ale ten výhled musíme vyždímat do mrtě.

Foto ze střechy

Tak co na to říkáš? Na nenapravitelný hříšníky docela dobrý, ne? Odsud bude černý zlato putovat do každý koupelky. A to všechno díky tobě a všem magorům, co naše matro kupujete snad po paletách.

Jestli ti v očích náhodou planou ohně pekelný, nový šikovný čerty k nám do Třebu furt hledáme.